Välj en sida

Tjänster

Professionella golvarbeten

Jag erbjuder tjänster för alla typer av golv och tar mig an såväl stora som små uppdrag. 

Golvslipning
En golvslipning förlänger golvets livslängd och ger ett förnyat utseende. De flesta trägolven kan slipas och generellt är det ett vänligare alternativ för både plånboken och miljön. Vid en golvslipning använder jag metoder som ger ett hållbart och snyggt resultat. 

Golvbehandling
Till mig kan du vända dig för att få hjälp med ytbehandlingar och efterbehandlingar av ditt golv. Metod och teknik varierar sig alltid beroende på vilken typ av golv det rör, jag hjälper att välja det bästa alternativet för just ditt golv. Här finns kunskapen för att lacka, vaxa och olja golv. En bra ytbehandling skyddar golvet från repor och slitage. 

Lagningar och reparationer
Har ditt golv råkat ut får någon skada eller slitage? Det är mycket möjligt att det går att åtgärda det med en lagning istället för att lägga pengar på ett helt nytt golv. Kontakta mig så ser vi vad jag kan göra för att åtgärda ditt golv. 

Har du några frågor eller funderingar angående mitt företag och mina tjänster? Tveka inte på att höra av dig till mig. Hos HanKan Golv Montage får du alltid fastpris och glöm inte att du kan använda ROT-avdraget. Välkommen!

Vill ni veta mer?